Jotenkin en yhtään tykkää maanantaista. Varmaan aika monella sama juttu. Mut ei se ole kiva herätä aamulla ja ajatella "ah ja voi, taas maanantai ja koko viikko edessä" ..
Bono on ollut tänään aika nätisti, paitsi nyt alkuillasta. Hyppii, pomppii ja puree. Puuh. Kiva jutella mummon kanssa puhelimessa ja komentaa koiraa. Nytkin se jatkaa samalla linjalla. Puree yhtä pöytää, koittaa syödä mun viltin, ja tekee kaikkea muutakin ei-niin-suotavaa. Varmaan täytyy lähteä sen kanssa ulos.

Tänään oltiin tuossa kotinurmikolla ja pidin koiruutta irti. Harjoteltiin taas luoksetuloa, paikallaan oloa ja kontaktin ("Katso!") ottamista. Hienosti toimi! Tietty kun oli hirmuhyviä makupaloja saatavilla kun nätisti tekee. Mut niinhän se pitää opettaakin. Saas nyt nähdä mitä tykkää taas kun tulee pimeetä ja on märkää. Päivällä sentään näki kaiken, mut kun on ihan pimeetä ja ei ole lunta, ei näekään mitään. Sitä paitsi on märkää ja meijän rokkistara ei tykkää siitä.

Itse olen tässä katsellut opiskelupaikkoja lukion jälkeiseen elämään.... Minuahan siis kiinnostaa suunnitteleminen ja sisustaminen, värit, ideoiden kehittely ja niin edelleen. EVTEKissä olisi sisustussuunnittelijalinja.. kuulostaa mielenkiintoiselta. Täytyypi miettiä tuota vähän tarkemmin.
Nyt vois syödä itsekin jotain ja lukea koir.. eiku siis koulukirjoja tietenkin :o
Vi ses igen!