Bonohan on nyt ihan ihmeelliseksi muuttunut. No ei nyt sentään, mutta puree koko ajan enemmän, joka tietty johtuu alkavasta hampaiden vaihtumisesta ja muutenkin tuosta jo orastavasta uhmaiästä. On se kuitenkin rankkaa kun koko ajan pitää olla kieltämässä kun Bono alkaa syömään mun käsiä tai jotain huonekalua. Pitää vaan olla kivoja leluja joita vaihtaa tilalle :)

Tilasin yhdeltä ihmiseltä itsetehdyn narulelun. Ei ollut edes kallis ja voip olla että Bono tykkää siitä :) Ja siihen se voi purkaa myös tätä puruvimmaa.

Tänään ei ollut kovinkaan mukava koulupäivä. Päiväni alkoi sillä että Bono herätti mut puoli kuudelta ja halusi ulos. (On muuten jo hyvää vauhtia oppimassa sisäsiistiksi. Etenkin tuon kakkimisen kanssa. Pissat nyt tulee sisälle vähän väliä.) Inhottava huomata ulos mennessä, että räntää ja loskaa on joka puolella. Bonokin katto ulkona että ei voi olla totta. Sekään ei oikein tykkää märistä keleistä, ilmeisesti. Juuri kun se innostu lumesta tosissaan ni sitten tulikin tällaiset kelit. Ei kiva. :(
Koulussa vikoilla tunneilla alko väsymään jo siihen malliin, että ranskan yo-kuuntelu harjoitus ei oikein mennyt putkeen. Mutta ei se mitään. On kiva tulla kotiin kun täällä on tuollainen innokas 13 viikkoinen koiranpentu vastassa. Niin, ja Bonohan on siis kääpiösnautseri, musta. Nytkin se innoissaan hyppii lelunsa kanssa. Kuitenkin välillä väsyy leikkimään sen kanssa. Silloin yleensä lähden äitilleni noin 500m päähän ja siellä on Bonolla leikkikavereita :D Koiruus oikein nauttii siellä olosta. Siellä on myös tilaa juosta, joten virtaa voi purkaa melkein ihan niin paljon kuin haluaa.

Äidillä Bono on oppinut kiipeämään ja laskeutumaan portaita. Tai no, on meillä kotonakin rappuset, jotka Bono tulee kyllä ylös, mutta ei alas. Niistä kun näkee läpi, niin ei ole kiva kävellä alaspäin kun näkee ihan kellarikerrokseen asti. (Kahdet portaat päällekäin.)
Tänään varmaan tulee taas lähdettyä Bonon kanssa pihalle vähän pidemmällekin. Siltä kun ei virta lopu :D

Koulutuksista sen verran, että kontaktia ollaan harjoteltu melko ahkerasti, ja istua osataan jo käskystä :) Maahan meno olisi seuraava tavoite, kuten myös se, ettei vastaantulijoille haukuta (lue:räksytetä). Olisihan se helpompi jos koira ei aina haukkuisi kun joku/jotain tulee vastaan. Silloin Bono myös vetää, vaikka normaalisti kulkee oikein nätisti, aika usein hihnanmitan päässä, mutta ei vedä ja pysähtyy jos sanon "odota" tai itse pysähdyn. Pentukouluun ois suunnitelmana mennä kunhan Bonolla kuukauden päästä on rokotukset kunnossa.
Tällaista tänään. Ehkä kirjoitan vielä illemmalla jotain, jos tapahtuu jotain todella mullistavaa :)