Bono :) Taitaa luulla itsensä kovinkin suureksi koiraksi aina aika ajoin :D No joo, on se kyllä ihan nätistikin, mut ku ettii paikkaansa laumassa ni täytyy välillä kovistella meille muille.

Tänään koiruus herätti mut jo viideltä... ja nousin. Ja vein ulos. Ja tarpeet tuli. Pääsinhän vielä takas nukkumaankin, onneksi. Nukkumaanmeno nimittäin myöhästy töiden takia. Selkä on myös nyt aika jumissa. Ei kovinkaan kiva juttu ajatellen koulussa istumista, mutta onneksi on vain kolme tuntia koulua.
Eilen käytiin Bonon kanssa mun mummolla hakemassa sedän sinne jättämät pari koirakirjaa. Sedällä on kaksi whippettiä ja ne tottelee sitä kuin ajatus eikä mun setä koskaan korota niille ääntä. :) Tahdon omasta koirastani samanlaisen, mutta veikkaan et kääpiösnautserin ja whippetin luonteet on sen verran erilaiset että saas nähdä ^^ kovasti aion yrittää.

Ah ja oih! Eilen join ekan mukillisen glögiä pipareiden kanssa<3 Maistui muutes aika hyvälle! Ja samalla lueskelin jouluisia mainoslehtiä :) Tuntui joululta, mut eihän siihen olekaan enää kuin vajaat 10 viikkoa. Joulu on ihan kiva juhla, mut en jaksa kuunnella kaikkia uskonnollisia juttuja. Okei, no laulut vielä menee, mut en ala lukemaan raamatusta mitään pätkää, niinku kerran mummolla jouduin. En siis usko. Toisaalta en myöskään ole kokonaan uskomatta.

Miksei tule taas ihanaa, lumista ilmaa. Se ois paljon kivempaa ku tuo märkä jää ja loska. Tänään koulussa on se prinsessa/prinssipäivä, eikä mulla ole nyt mitään vaaleanpunaista kovin näkyvää... joten laitoin ruskean paidan alle vaaleanpunaisen, pitkän topin jossa on pitsiä.. saa kelvata ^^
Palaillaan astialle!