kun on ollut taas aikaa edellisestä blogauksesta.. Pistetään inhottavan koeviikon ja stressin piikkiin.

Bonolta lähti eilen eka hammas!! Tai siis eilen huomasin ettei sillä ole yhtä hammasta ;) Edestä ylhäältä puuttuu pien hampi. :D Harvat hampaat muutenkin, mut huomasin erityisesti ku ikenessä oli kuoppa ^^ Nyt se on välillä kokeillut purra jotain pöytää ihan ku kokeillakseen et "ei hemmetti, jotain puuttuu"..
Mulla itselläni on ollut joskus paljon ongelmia hampaiden kanssa.. tai no ongelma oli et yks poskihammas ylärivissä oli luutunu poskiluuhun kiinni ja sit tuli 3 leikkausta, viimeisin pari vuotta sitten. Mut tuloksena on se, että multa nyt puuttuu yks poskihammas (eikös olekin mielenkiintoista ;D) koska se rautahammas oli ihan vinossa, luutunut hammas oli kait heittäny sen toiselle radalle tms ja sit loppujen lopuks sekin poistettiin... Tässä välissä ehti mun oikojahammaslääkärikin kuolla :/ ..

Puuh. Tänään on vielä koe. Oi kyllä, lauantaina.. Ottaa päähän. Oisin voinut nukkua !!! Mut ei .. Ja sit eilen illalla piti olla melkein kahteentoista ulkona.. ja koiran kans aamulla ulos.. hmmm.. ongelmana siis koe :D Ja se, etten tiedä miten se edes menee.. tuskin kovin hyvin (: Mutta eipä se mitään.

Suosittelen Marie Fredriksson - Tro ! Todella nätti biisi (:

Mutta mä lähden kohta kouluun, joten heippa :)