miten voikin väsyttää.. ihan mieletöntä. Vaikka ollaanhan tänään jo puuhattukin kaikenlaista.
Herättiin Bonon kanssa aamulla vasta puoli yhdeksältä ja sit mentiin heti suht pitkälle lenkille. Sit tultiin kotiin ja taas puolentoista tunnin päästä lenkille, kun poju oli niin villillä tuulella.
Sitten lähdettiin käymään Bonon kasvattajalla vähän siistimässä poikaa. Sepäs olikin jännää. Siellä oli kolme täysikasvuista käppänää ja ku siistiminen oli ohi, oli paikalle tullut myös Bonon sisko, jolla olikin hirmuisesti virtaa :D .. Bono ei meinannut jaksaa riehua kun oli jo koko pitkän päivän ollut liikenteessä ja sitä väsytti :D Sitten lähdettiin vielä kyläilemään Paten vanhemmille ja mun äidille ja Bono oliki ihan puhki jo :P
Kävinpä vielä kaveria vastassa ja samalla ulkoilutin Bonoakin, sitten tuli kauhea väsymys ^^ Äsken sitten nukuttiin Bonon kanssa tunti ^^ Siis minäkin olen todella väsynyt :D Eikä kello ole vasta kuin kohta kahdeksan :D Ei ole reilua!

Mutta tulipa pojusta hieno ! Näyttää jo isommalta kun ei ole ihan vaan karvanen pallo :) Ja siis isommalta siinä mielessä että näyttää hieman vanhemmalta ;)