on suorastaan loistava. En ole koskaan erityisemmin pitänyt saunomisesta. Pienenä oltiin aina koko perhe saunassa ja silloin isä heitti aina niin kovat löylyt että en kestänyt istua siellä (piti mennä aina tosi aikasin saunaan jos halusi olla pikkulöylyissä). Niin siis pikkuveljeni olivat kyllä isän kanssa saunassa. Äitikin heitti löylyä silloin tällöin paljon, liian paljon. Kun vanhempani erosivat, äidin luona oli nätti sauna. Se oli aivan uusi ja siellä oli kiva ikkuna, josta näki pihalle. Sauna sijaitsi siis toisessa kerroksessa ja oli oma. Siellä jaksoin taas istua. Oli ihana istua kuumilla lauteilla ja heittää vettä kiukaalle kun oli juuri tullut ulkoa pakkasesta ratsastamasta.Silti en koskaan oikein jaksanut istua siellä pitkään.
Mutta nyt, kun asun omassa kotona, en kummankaan vanhemman kanssa vaan poikaystäväni kanssa yhdessä, tuntui sauna ihanalta! Äsken juuri tulin kuuman höyryävästä saunasta. Oli ihana istuskella siellä yksin, heittää vähän löylyä ja tuntea kuinka kuuma vesihöyry laskeutuu hartioille, selkään, jaloille.. ah, niin ihanaa. Kait sitä sitten oppii arvostamaan tuollaisiakin asioita. Sitä paitsi en ollut pitkään aikaan käynyt saunassa.... Mutta kun tietää ettei todellakaan ole kiire yhtään mihinkään... Ihanaa :)

Koiruus on väsynyt. Se nukkuu tämän pöydän alla. Pate pelaa tietokoneella. Ja minä kirjoitan blogia. Kohta voisi käydä nukkumaan. Sellainen ihanan lämmin ja raukea olo tuosta saunasta tuli, että uni maittaa! Huomenna menenkin vasta kymmeneen kouluun, niin ehdin nukkua vielä aamulla sen jälkeen kun olen koiran syöttänyt ja käyttänyt ulkona<3 ah, nukkuminenkin on ihanaa, hyvän maun rajoissa!