oli ennen siitä kiva, että sillon sai nukkua pitkään.Nyt se on kiva kun saa olla koiran kanssa paljon.

Lauantai on meillä kynsienleikkuupäivä. Taas oli tappelu siitä aamulla. Bono kun ei millään olisi halunnut antaa leikata kynsiään. Tylsä istua vaan paikallaan mun sylissä. Noh, tietty sain leikattua ne, kuten yleensäkin, mutta koiruus ei olisi halunnut pysyä paikallaan. Ennen kynsien leikkuuta harjasin Bonon ja tajusin siinä että se on kasvanut jo ihan mielettömästi! Ei siis ihme, jos en saa pidettyä siitä aina niin hyvin kiinni kun leikkaan kynsiä (se kiemurtelee). Se johtuu siis siitä että koira on kasvanut ja mun syli ei ole enää niin iso kuin ennen, joten se pääsee helpommin pois. :)
On se hauska kun se luulee olevansa niin hurjan iso. Tänään se ei ole pahemmin purrut. Paitsi kynsien leikkuun aikana. Silloinkin laitoin sille sit luun suuhun ja sitä se sit pureskeli kiemurrellen.Nyt se leikkii vanhalla ½l limupullolla, jossa on hieman vettä sisällä :D Se on vissiin hauskaa. Pullo pyörii eikä kuitenkaan ole kamalan kevyt :)
Harmi, että kamerasta loppuu virta. Kamerakin on äitini. Pyysin pikkuveljeä tuomaan sen, että saadaan taas uusia kuvia Bonosta, mutta akku loppu. Pöh.
Koirankin voisi nyt viedä taas ulos.
Se on hienosti alkanut oppimaan sisäsiistiksi. Kakka ei tule kuin vahingossa sisälle, jos ei ihan ehdi viemään heti ulos. Esim jos puen ulkovaatteita päälle niin siinä vaiheessa saattaa tulla. Ei kyllä enää oikeestaan yhtään. Pissa tulee yleensä paperille, mutta kun se on huomion kerjäämistä niin se tulee lattialle tai matolle. Sekin hoituu sillä, etten katsokaan pojuun kun siivoan sen pois.Siis ei saa huomiota siitä pissaamisestaan. Viimeksi se haki sen pissarätin. "Katso! Mä otin tän vaikken sais!" Ja kun en kiinnittänyt siihenkään mitään huomiota, se nukahti rättinsä kanssa :D
Njoo.. Vienpä koiran ulos ja sitten suihkuun!
Auf Wiedersehen! Ach, Deutsch ist ja so toll..!