kun on aikaa edellisestä kirjoituskerrasta :o

Kaikki on ennallaan kuitenkin. Pienenä lisäyksenä tosin.... JOULULOMA ALKOI.. :> Tai no tänään on vielä illalla joulukirkko mut ei sitä lasketa :)
Bono on ollut hieno. Oppinut tulemaan käskystä sivulle. Ja se tykkää koko ajan enemmän ja enemmän hyppiä ja leikkiä sen alakerran naapurin Helmi-koiran kanssa :) Se on hurrrjan hyvää liikuntaa tuollaisille otuksille ^^
Hihhei, oon nyppiny Bonon niskasta/yläselästä vanhaa karvaa poies ja arvatkaas mitä sieltä tulee alta!!! ;) Karkeaa karvaa! Hienoa hienoa. Sekin on kyllä vielä pentukarvaa mut joka tapauksessa :) Jalat kun sais nypittyä sitten sillai ettei niistä jäisi pehmeitä, se kun näillä mustilla on tapana. Tai ei kai se koira päätä millanen karva sille kasvaa.... :D

Oon ilmeisen hyvällä tuulella kirjotuksen luonteesta päätellen ^^  Ja tottahan se on. Joululoma alkaa ja saa taas vapaata ja muuta kivaa. Joulukin on ihan just, vaikkei mulla ole tietoakaan joulufiiliksestä :o Ei niinku mitään hajuakaan. Ja sit tein äsken lettuja<3 Ihan ekat letut omassa kodissa uudella paistinpannulla ja voi nam! Mummon tekemää omppuhilloa päälle ja bon appétit vaan :) Hyvä hyvä hyvä :)

Mitäs muuta... hmm, lenssu alkaa tekemään lähtöä, en ole enää paljon kipeä ^^ Mitä nyt yskä on, mut se on aina jokaisen lenssun jälkeen :o Sellanen kuiva yskä mihin tukehtuu. Njoo-o. Kohta vois vaihtaa vaatteita sinne kirkkoon. Laittais jotain tosi jouluista :D Elikkäs hame ja yks kiva kultainen neule :)
Joulunodotuksia kaikille! :)